07 June, 2008

Dulu Lain,Sekarang Lain

Hari Jumaat,ptg....di Masjid Sultan Idris Shah ke-2....dah banyak perubahan dari segi interior....lawa ..designernya pon dibawa dari Iran.....kami sempat bergambar di Masjid Negeri ni


On the way lalu kan pekan.....nampak la sebuah kedai ni....design building tu lawa diantara building2 lain yang ader kat situ....kalau satu pekan ipoh direnovatekan jadi chantek sebegini...sure la pekan tu sesak ngan orang ramai+baru le ada nampak kemajuan....tp,wat masa nih apa yang mira nampak dan lihat,ramai warga pendatang asing kat sane..dah jadi macam tempat diorang je....haish..


0 comments:

 

(c)2009 miera'lya. T e m a f r e e dandikauasakanoleh B l o g g e r