22 August, 2008

Mira Is Growing Up

salaam...

yo dah sebulan berlalu actually sebulan setengah.... yahuu... nak dkt puasa hehe...bangga lak diri aku ni jadi college student... before jadi student KPTM Ipoh ati berbelah bahagi sgt x tau nak pilih antara nurse or to be a multimedia person...

*hurmm..nurse memang besttt sgt2..
*well multimedia...syok jugak..memang minat..but x tau subjek apa nak kena study...cam risau je

arghhh...memang betul-betul sakit ati x tau nak pilih yg mana...sampai merajuk sakan..ish.ish xpatut...haha..nak wat cam ner..stress betul la..TENSION!! at last...dah pikir habis2 an Finally I choosed to be a "MULTIMEDIA STUDENT"...cam sdp je..hik.hik

5 July 2008

Hari melapor diri...RM****.00 x yah nak kata apa ...swasta memang mahal.. Surprised sgt2..pukul 10.00 pg ....arghhh memang sesak ...orang x tahu nak kata apa....sebut je negeri apa...sumer ader dari seluruh malaysia..

perents ramai menunggu ...ada yg nak balik hari....aduhai memang kesian kat mereka..dari jauh pulak tu.... bukan nak kata apa...cuma pengurusan KPTM ipoh ni kureng siket....maaf ya...tett..hehe

yeah....orang dpt Apartment(tetap).. kawasan okay, cuma sunyi siket...but at least ada gak privacy..huhu cop katil dulu pastu lik umah...nak siapkan essay MARA...ermm actually dah siap tp buat dlm BM last2 nak BI lak..terpaksa ler translate ngan edit siket2..:) sebaik ader Yang tolong...haha(rilex siket)

6 July 2008~9 July 2008
4 hari 3 malam owang ader orientasi...dekat kem PGA,Ulu Kinta.
Dapat dorm 2A..
First day kat situ...cukup membuhsankan..meletihkan...SPEECH...spEeCH..and SPEECH!!!
Jadi penghuluwati...erk ader ke??senang cerita penolong ketua kepada Bad(Badrul Amin bin
Zainudin) for TEAM 08...aduhai...team yg plg last...tapi quite okay jugak ar....dpt duduk
betul2 dpn kipas....haha
2nd ,3rd ,4th day memang enjoyed betul games yg diorang wat...
Last day, team 08 kitaorang buat persembahan koir..."Kenangan Terindah" tul...feeling abish... :D
dapat adiah gak...
Sesi bergambar
~BALIK~

kat sini ader siket gmbr time kat camp :-




0 comments:

 

(c)2009 miera'lya. T e m a f r e e dandikauasakanoleh B l o g g e r