26 June, 2010

Training Of Trainners at Pangkor Village Resort

25 June, 2010

Bersama Keluarga Tersayang ke Ulu Chepor

29 May 2010

This is the best date I ever had in my life...ahhaa..one family gathering...such a beautiful day..


Yehaa..it's time to feel the coldest of Ulu Chepor waterfall!!


Emm..before we departured..stop first at KFC..buy a COMBO set,nugget..yummyy..can't wait to eat it..hurmm...it makes me feel hungry la...ohoo


It takes nearly about half an hour from my house to go there...n I have slept along the way..hahah


Finally ...we arrived at 1 something..can't remember...we founded the dim port n
bentangkan tikar n put all our stuff there n terus terjun lam air...yuhuu...it's cold!!I have snaped my family precious moment ..the pictures it's not much..coz my phone is out of battery..really sorry ..:( neway..juz enjoy the pictures k..:)

Pembuka Selera

Salaam..
ermm...dah lama rasanye x posting kat blog
macam biasalah
ke'buzy'an melanda diriku..
ke'lazy'an mencumbui aku..
sebelum aku post lbh byk agy...
mai kt tgk masakan mak aku sehari sblm ke ulu chepor...
hehe

23 May, 2010

Tonight Is Tonight

Mood : Jay Sean ft. Lil Wayne- Falling Down
Pagi semalam
Kepenatan...
Jam pukul 3 ptg..masyAllah..aku baru bangun tido..
Aku bangkit dan terus mengemas rumah bahagian hall
Suratkhabar bertimbun atas meja... Aku x tahu nk letak kat mana surat2 khabar lama nie... aku mengemas bagi nmpk teratur dan aku letak je kat luar rumah
Buku-buku terlalu banyak ...dah jadi pun menara kat atas meja kopi.. Aku terjumpa 2
buah buku yang aku nak baca nanti..KEPERIBADIAN RASULULLAH dengan JANGAN BERSEDIH..

So malam nie..aku menghadiahkan diri aku 2 potong SOSEJ CHEESE Ayamas
waktu sekarang pukul 1.05 pagi..
aku hadiahkan sosej nie untuk kimi..

sbb dia suka cheese...
lagipun kebetulan dia chat kat ym..
aku cicah dengan sos banyak2 dan mayonis..
tengah aku letak mayonis dlm piring..aku tetiba tergelak sorang2 sebab teringat kat si kurus yang x suka mayonis!!aku rindu dia...:)


Nie aku punya sosej panggang






dah abes dah...ada dalam usus..haha

22 May, 2010

Sambut Hari Ibu

19.05.10 Heritage Hotel

br letak 1 gmbr...t aku upload agy....dh nk tido dah..

20 May, 2010

Perhimpunan Mahasiswa Anak Perak

19-21 Mac 2010
Taiping Golf Resort,Bukit Jana

First day sampai,ceramah oleh Menteri Besar Perak dan Org2 kuat Perak..
Ingatkan kursus ala-ala kursus kepimpinan..tapi sebaliknya..semuanya tentang politik!!..haha
Tapi best dapat berkenalan dengan teraju Keluang Man..Dr.Ahmad Kamil Mahmood kalo x silap..huhu..Ceramah yg disampaikan beliau cukup interesting skali sbb ada menggunakan video..hehe..

Kat bawah nie ada gambar time kami disana.



 

(c)2009 miera'lya. T e m a f r e e dandikauasakanoleh B l o g g e r