23 May, 2010

Tonight Is Tonight

Mood : Jay Sean ft. Lil Wayne- Falling Down
Pagi semalam
Kepenatan...
Jam pukul 3 ptg..masyAllah..aku baru bangun tido..
Aku bangkit dan terus mengemas rumah bahagian hall
Suratkhabar bertimbun atas meja... Aku x tahu nk letak kat mana surat2 khabar lama nie... aku mengemas bagi nmpk teratur dan aku letak je kat luar rumah
Buku-buku terlalu banyak ...dah jadi pun menara kat atas meja kopi.. Aku terjumpa 2
buah buku yang aku nak baca nanti..KEPERIBADIAN RASULULLAH dengan JANGAN BERSEDIH..

So malam nie..aku menghadiahkan diri aku 2 potong SOSEJ CHEESE Ayamas
waktu sekarang pukul 1.05 pagi..
aku hadiahkan sosej nie untuk kimi..

sbb dia suka cheese...
lagipun kebetulan dia chat kat ym..
aku cicah dengan sos banyak2 dan mayonis..
tengah aku letak mayonis dlm piring..aku tetiba tergelak sorang2 sebab teringat kat si kurus yang x suka mayonis!!aku rindu dia...:)


Nie aku punya sosej panggang






dah abes dah...ada dalam usus..haha

22 May, 2010

Sambut Hari Ibu

19.05.10 Heritage Hotel

br letak 1 gmbr...t aku upload agy....dh nk tido dah..

20 May, 2010

Perhimpunan Mahasiswa Anak Perak

19-21 Mac 2010
Taiping Golf Resort,Bukit Jana

First day sampai,ceramah oleh Menteri Besar Perak dan Org2 kuat Perak..
Ingatkan kursus ala-ala kursus kepimpinan..tapi sebaliknya..semuanya tentang politik!!..haha
Tapi best dapat berkenalan dengan teraju Keluang Man..Dr.Ahmad Kamil Mahmood kalo x silap..huhu..Ceramah yg disampaikan beliau cukup interesting skali sbb ada menggunakan video..hehe..

Kat bawah nie ada gambar time kami disana.



15 May, 2010

HAPPY TEACHERS DAY!!! 16 MEI 2010








Cikgu Adilah Mohd Sam

















Cikgu Hizman Mohd Sam


















Miss Azhani Mohd Sam












nie tuk 2010 nyer....silap tahun lak lam video tu..haha..nie aku tujukan khas tuk kak yong,nyah and kak ani and sume guru2 n lecturer2 di Malaysia..semoga buat yang terbaik dalam kerjaya anda..jadilah guru yang berkaliber dan tingkatkan mutu pengajaran anda...didiklah student2 anda dengan kesabaran.JASAMU DIKENANG:)

9-11 APRIL 2010 di Kem Hanifa,Gopeng




 

(c)2009 miera'lya. T e m a f r e e dandikauasakanoleh B l o g g e r