26 June, 2010

Training Of Trainners at Pangkor Village Resort

12 comments:

Ja a B r a i n s t o r m said...

pangkor.. lama tak pegi situ melepak2.. haih..

hari tu aku pegi teluk batik.. saja suka2..

Sounds Of Nature said...

moh g pangkor...
teluk batik xder pap sgt...x besh.
perkara plg best kat pangkor yg aku wat snorkelling di tgh laut dlm ngan kayak laut...sampai x leh lupa kowt..

emm..gmbr yg ada mark aku tu je yg dpt aku tgkp..sbb kena masuk laut ..so aku berjauhan ngan camera phone aku..:(

Ja a B r a i n s t o r m said...

snorkling kat pangkor? ada ke? bukan x nampak dasar ke?

kayak?!! ouh.. best.. ak agak suka benda tu..

Sounds Of Nature said...

yesza....snorkelling kat pangkor village resort...ada r...dia bawa g tmpt jauh yg ada terumbu karang ...that's my 1st experience.. I feel so amazing..yehhaaa...

jom lawan kayak nk??:p haha

Ja a B r a i n s t o r m said...

oh.. aku perlu rasa apa yang kau rasa masa snorkling.. lain kali aku pegi..

lawan kayak? kau nak lawan kayak ngn aku? hahaha.. aku boleh buat kayak golek-golek terbalik lepas tu betulkan balik la.. kau berani ke nak lawan dengan aku? hahaha..

Sounds Of Nature said...

yo..kau kena rasa gak..betapa aku nk lemas dalam goggle dan dpt free minum
air yg plg masin...

owh..kalo lawan sampai terbalik x berani r ...first time aku kayak kowt;...tp kalo dpt peluang terbalikkan kayak rasanya aku nk grab de chance;)

Ja a B r a i n s t o r m said...

x de la sampai minum2 air masin plak kan.. haha.. tapi serius, aku nak try snorkling skali.. huh, mesti best..

hahah.. kayak biasa2 sudah.. nanti lenguh kot.. hohoh..

Sounds Of Nature said...

yeah..you should try it ja'a!!..i'm sure you will be satisfied:)

ahaa....my hand feel numbed when we are kayaking that day.. so,because of that,i'm just stop pedaling and enjoy the scenery in the middle of the ocean ..what the beautiful God creation..:Dfun!

Ja a B r a i n s t o r m said...

ha, tau pon tangan kebas.. nanti dah tak larat nak kayuh, sape nak sorong balik tepi? hohoho..

dah3x.. x payah nak race2..

Sounds Of Nature said...

xpe...aku ada si kurus tuk tolong aku..hehe..

ok3..xnk race dah:)

kekeQ HR said...

good start for a good person...

keep it up...

see u in the top...

Sounds Of Nature said...

abg kiki..haha..thank you2..:)

 

(c)2009 miera'lya. T e m a f r e e dandikauasakanoleh B l o g g e r