03 January, 2013

annoying phone sound

taraa...em.it since a long time I don't spent time here..
ah getting busier with year 3 assignments
I'm feeling desperate now but I must break all these feelings to success!
apa boleh buat.. :')

waktu sekarang jam 24.35 malam.selalunya time macam ini mata dah ngantuk
em tapi gagahkan diri untuk tidak tidur malam(hahaha..boleh ke? tgk last2 terjaga sok pagi baru la rasa kelam kabut nk siapkan kerja cepat..zzzz)
ESOK LAST DATE!! faham x!..hari terakhir nak submit kerja..adodoi
come on!

by the way, title post kali ini is about annoying phone sound because my cellular phone (hahaha..such a weired!) dah rosak kena masuk dalam air..it's just a cheap phone but the great things about it is that even dah masuk dalam air pun boleh tahan...wow!...

...tp at first sedih la sebab time keringkan my Samsung, langsung tak boleh on wargghh sedihnya and then try letak dekat tepi laptop(tempat haba keluar) and a few hours later berjaya on but didn't notice that phone can't make any call(suara x boleh dengar..hampanya)a few days xde la few sgt but just one day after that my cellular phone start to make a noise..such annoying noise ...HAH...rupanya dah boleh call..blh dgr suara..AMAZING! Alhamdulillah..I thought to bought a new smart phone dah instead of cellular phone but...hihi x jadi kot, nk save money punya(sgt la kedekut kan..)what to say..selagi boleh guna..used it.:)

BUT sampai bila??? and the noisy sound still there (sorry to say that bunyinya mcm machine denyutan jantung yg slalu ada kat hospital tu..TEtt..tEtt..teTT...kacau betul la.hahaha)

neway, that's it for tonight..continued sketching storyboard...daaaaa..gud morning (td tonight..tetiba morning pulak an..ntah )

Assalamualaikum.jgn lupa baca doa tidur.

0 comments:

 

(c)2009 miera'lya. T e m a f r e e dandikauasakanoleh B l o g g e r